Het kan niet op

Als ik mijne vriend Koen niet had, moest ik dus blijven online gaan om aan mijn blog te schrijven. Dat gedoe is nu voorbij. De momenten waarop een mens efkens 5 minuten wat gedachten wil op papier zetten, of dingetjes wil noteren waar je later wil over bloggen, zijn net de momenten waarop je niet online bent. Maar gebruik dan toch Windows Live Writer oen!!! Ik zie de wanhoop in Koen zijn ogen. Zal het ooit goed komen met mij? Of blijf ik gewoon "achter".

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s