Technorati hopskidee

Er was geen houden meer aan. Vanaf nu zit ik dus op Technorati. Joepiejee zal ik maar zeggen. De hamvraag die me nu even bezighoudt: ben ik nu echt een geek aan het worden of gaan mijn kinderen dit later geweldig cool vinden? Een mens weet op den duur niet meer wat hij moet denken…De "echten" gaan zeggen: maar manneke waar komde gij nog mee af, de "onwetenden": technowat???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s