Sociale media niet populair voor communicatiedoeleinden???

Beste leiders van ons aller Belgische bedrijven,

Het is bedroevend te moeten vaststellen dat Leads United ontdekt heeft dat jullie niet bezig zijn met social media. Alle grote speeches over “België moet innoveren” en “België is het land van de kennis” en “in België moeten we het hebben van de netwerken” ten spijt. Al die rare dingen staan blijkbaar niet op jullie agenda. Gaan we weer bewijzen dat België eigenlijk bruist van conservatieve strekkingen?? Ik mag hopen van niet. Het is zomer, het is pruimentijd, kijk er eens naar, maak een plan en vooruit met de geit!

PS: Moest het niet duidelijk zijn: vraag het aan uw Netloggende kinderen, zij weten waarom.

One thought on “Sociale media niet populair voor communicatiedoeleinden???

  1. Goh misschien komt het omdat ze bezig zijn met echt belangrijke zaken zoals BHV of de Iphone 😉

Leave a Reply