De burger 2.0 op Indigo

Dinsdag stond het Nascom-rood te schitteren op de Indigo dag. Gewapend met Benny Lava T-shirts mengden we ons tussen de maatpakken. InDigO staat voor Innoverende Diensten voor groeiende Overheden en brengt een ICT-rondleiding naar een technisch publiek van de Vlaamse overheid.

Wat bleek? De suits love us!!! Zeker 10 vragen gekregen om ook zo’n cool T-shirt te krijgen. No way mister, only the sexy people!

Het mag gezegd, onze presentatie ging wel degelijk over interactie: "De huidige teenagers zijn de 2.0 burgers van morgen. Nog krachtiger dan gen X of Y gaan zij hun eisen stellen over de wijze van communicatie en hun verwachtingen hoog stellen. Burger 2.0 verwacht geharmoniseerde communicatie, gepersonaliseerde diensten met nadruk op “user-experience”. De ware uitdaging voor de toekomst is de interactie met burger 2.0 ! Hoe kan de overheid zich hierop voorbereiden, welke trends zijn er gaande, welke technologieën zijn interessant om te volgen en hoe plaatsen we de burger terug centraal in het discours? "

 

Leave a Reply