Footballfan

Sinds kort is Sportsfans bvba opgericht met een paar straffe gasten.

Footballfan is een merk van Sportsfans bvba en wil de grootste voetbalcommunity van België worden, dé thuishaven van alle Belgische voetbalfans en iedereen die betrokken is bij de sport.

Hiervoor creëerde Footballfan een uniek platform met een hoge toegevoegde waarde voor alle voetbalfans in België; een platform dat met specifieke diensten rond community-building voor zowel on- als offline activiteiten  de voetbalbeleving van de fans vergroot.

Footballfan is een open en neutraal platform met betrekking tot clubs, sponsors, belangenverenigingen en commerciële bedrijven. De werking is in de eerste plaats gebaseerd op structurele samenwerkingsverbanden met partners en affiliaties die een toegevoegde waarde kunnen betekenen in het realiseren van de missie.

Er valt een pak meer te vertellen, maar daar is het nu te vroeg voor.

Leave a Reply