Love mark?

De ploegen vliegen de deur uit! Vandaag nog een presentatie gedaan over het concept aan een luchthavenbedrijf. Altijd leuk als een echte fan me vraagt om de rest van het bedrijf uit te leggen wat zij in een vorige editie beleefd heeft. Achteraan in het lokaal met twinkelende ogen het event herbeleven terwijl het enthusiasme in de groep zienderogen groeit. Zijn we een kleine love mark aan het worden? Stem voor ons!

Mechelen gaat ervoor! Voor het eerst doen we een Trophy speciaal voor hen. Caroline Gennez is haar steun komen betuigen in de vorige info-sessie. Een opsteker! Er doet zelfs een ploeg Mechelse Schepenen mee ("Dan hoeven jullie al niet bang te zijn om laatst te eindigen"). Vorige week nog een berichtje gepost. Wij zullen alvast aanwezig zijn op Malines Rouges nu vrijdag!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s