Zuurstof aan afrit 9

Het Tivoli Kasteel rocks! 2 maanden geleden was de eerste verdieping nog een puinhoop, nu zijn de grote werken achter de rug. Komt dat zien komt dat zien. Authentieke parket die een opfrisbeurt gekregen heeft, verf en behang van Colora, een nieuw plafond, solide IT-infrastructuur. Schitterend.
 
Een dikke mercie aan Bulo trouwens. Die mannen hebben mee nagedacht om moderne, functionele bureaus naadloos te integreren in het kasteel. Binnenkort zitten we aan DoubleYou bureaus, vleien we ons neer op hun fameuze Pub&Club-stoelen, vergaderen we aan een H2O tafel en rollen we van werkplek naar werkplek op skaters. Nu kamperen we nog.
 
Gisteren ook een sneak preview gekregen van de plannen voor de herinrichting van de orangerie. Man man man. Dat wordt the place to be van Mechelen. Het begint geweldig te kriebelen om er in mei al een leuk event te organiseren. In de zomermaanden zal ik daar zeker het terras frequenteren!
 
‘s Middags een lunchke? Allemaal geen probleem. Huiskok Paul weet er weg mee.
 
Niets zo leuk om efkens een wandeling te maken in het domein met zijn rozentuin, kinderboerderij en speeltuinen. Zo’n groene long zorgt voor de nodige inspiratie. De eerste brainstorm-meetings in de fameuze ridderzaal van het kasteel zijn ook al een feit. Niks dan positieve reacties.

Leave a Reply