Trophies gelanceerd

De Hercules Trophies zijn weeral stevig gelanceerd. Het regent duizenden hits op de vernieuwde site. De snowflake campagne was een onverhoopt succes. Wie had dat gedacht toen Mario en ik 10 jaar geleden rond zijn eettafel zaten om een business plan te maken op de achterkant van een stuk behang dat achteraf gezien nergens op sloeg. De cijfers raakten kant noch wal, we hebben de nodige zwarte sneeuw gezien, maar het idee blijft superplezant. Dit jaar verwachten we een 1000-tal teams in mei en juni!
 
1. Obsessie voor de klant primeert. Een klant moet een echte fan worden.
2. Een mens moet zich omringen met een schitterende crew en moet de zaken van in het begin zo professioneel mogelijk aanpakken
3. Innovatie en ideeën uit andere "sectoren" combineren zorgt ervoor dat je in de blauwe oceaan blijft zwemmen
 
En meer moet dat eigenlijk niet zijn. Hoewel…het wordt weer een spannend jaar. Blijkbaar lukt het ons keer op keer om een quantum leap te blijven nemen.
 
1. De obligate nieuwe sporten en ideetjes blijven uit onze zieke geest rollen.
2. We gaan nu ook Trophies voor 144 ploegen op 1 dag organiseren.
3. We lanceren een nieuw concept: de VIP Trophy. In de voormiddag de nodige company-presentaties en in de namiddag een kleine Trophy, met de gekende fuif als gevolg. ING kwam met het idee en in september was het al prijs. Ideaal voor een saleskick-off of een originele dag met klanten.
4. De Trophy wordt in een franchise-concept over de grenzen uitgerold. Spanje zal eerst zijn en we hopen dat Frankrijk en Italië snel volgen.
5. Ons kantoor verhuist naar Kasteel Tivoli in Mechelen en Hellen Van Praet komt erbij voor sales support en office management.
 
en zo weet een mens weeral wat doen.
 

Leave a Reply